суббота, 26 ноября 2011 г.

Волынь — Днепр. Накануне


Фото Станислава Ведмидя Football.uaСуббота, Луцк, стадион Авангард, 19:30, арбитр Юрий Можаровский (Львов).
Прямая трансляция на 2+2.
 
Волинь уже двічі протягом цього сезону обігрувала Дніпро. Спершу в Дніпропетровську команда Віталія Кварцяного двічі забивала в кінці зустрічі, а потім виграла на своєму полі у пам'ятному кубковому матчі. Безперечено гості сьогодні прагнутимуть взяти реванш і не тільки за ці поразки від Волині, але й за невдачу в минулому турі в грі з Кривбасом.
 
Кварцяний через дискваліфікацію не дорахувався двох провідних гравців капітана команди Сімініна та кращого бомбардира чемпіонату Майкона. Проте в кубковій грі проблеми лучан були ще більш серйозними, тоді вони грали в меншості дуже й дуже довго. Сімініна на правому фланзі оборони замінить Бута, Майкону також легко відшукати заміну - Шумахер, який травмувався на розминці перед грою з Таврією. Проте тут є проблем, коли зробити такі зміни, то Волинь не вписується до ліміту на легіонерів, адже з українців у складі залишаться тільки воротар, Шарпар та Пічкур. Тому більше шансів вийти з перших хвилин має Павлов чи можливо ще хтось з найближчого резерву команди. Цікава й ситуація з воротарем, Романенко отримує струс мозку частіше за боксерів, далеко не факт, що він готовий грати вже сьогодні.
 
Цікаво, який варіант складу вибере Хуанде Рамос. Йому досі не вдавалось розкусити гру Волині, та й поразка проти Кривбасу може внести деякі зміни. Варто очікувати повернення до стартового складу дискваліфікованого Денисова, травмованних Ротаня та Матеуса. Хоча безперечно Рамос може придумати якийсь цікавий варіант.
 
Травмовані: Скоба, Карковскький, Смірнов (всі - Волинь)
 
Дискваліфіковані: Сімінін, Майкон (обидва - Волинь)
 
Слова
 
Далібор Стевановіч, півзахисник Волині:
 
"Гра легкою не буде точно. Дніпро приїде нам помститись за поразку в Кубку. Але ми граємо дома, перед своїми трибунами. Уболівальники чекають від нас тільки перемог. Тому ми зараз важко працюємо на тренуваннях, щоб в суботу показати свою кращу гру".
 
Історія взаємовідносин
 
Всього зіграно 21 матч: +3=5-13 18:42
 
На полі Волині: +2=4-4 13:20
 
Останній матч на полі Волині (14.11.2010): Волинь - Дніпро 1:1 (Пічкур, 82 - Коноплянка, 41)
 
Матч першого кола: Дніпро - Волинь 1:2 (Матеус, 89 - Майкон, 84, 90+4)
 
- в трьох очних зустрічах Дніпро Рамоса жодного разу не переміг Волинь Кварцяного;
 
- на своєму полі Волинь не програє Дніпру протягом чотирьох ігор зі знаменитого матчу в останньому турі сезону 2002/2003, коли Волинь по ходу гри перемагала 4:1, але поступилась 4:5. Переможний гол тоді доречі забив Руслан Ротань.
 
Цікаві факти
 
- Волинь залишилась єдиною командою в чемпіонаті, що не била пенальті в цьому сезоні. Цікаво, що минулого сезону по цьому показнику лучани програли лише Динамо;
 
- Дніпро тільки три із своїх 26-ти своїх голів забив до 35-ї хвилини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий