вторник, 4 октября 2011 г.

Воронін і Девіч не зіграють проти Болгарії



У найближчому товариському матчі національна збірна України не зможе розраховувати на двох основних форвардів - Андрія Вороніна з московського "Динамо" і Марко Девіча з харківського "Металіста". Як повідомив головний тренер "синьо-жовтих" Олег Блохін, у Вороніна висока температура і постільний режим і він не тренується з командою.

Марко Девіч прибув у розташування збірної з проблемою гомілкостопа, і в рамках поточного збору національної команди поки не провів жодного тренування. В даний момент Девіч знаходиться в руках лікарів, які найближчим часом поставлять футболістові точний діагноз.

Вінницька "Нива" зникає

Вінницька "Нива" може припинити своє існування. Тренери і гравці футбольного клубу покидають команду, якій ще не так давно обіцяли значне фінансування.

Перед матчем проти "Севастополя" контракти з Нивою розірвали два помічники Олега Федорчука - Віталій Білоконь і Орест Баль, повідомляє "Відголос".

Залишив табір клубу і нападник "Ниви" Саїд Белмохтар, повідомляє ukrfootball.in.ua. Не так давно команду було виселено з гуртожитку, де останнім часом мешкали деякі гравці клубу. На разі ймовірними є два варіанти - або команда зніметься з чемпіонату, або буде догравати сезон молодіжним складом.

"Коментувати можна тільки одне - я дуже шкодую, що ми не можемо втримати не тільки тренерів, але й гравців. У мене немає можливості чимось утримати футболістів. Добре, якщо залишиться чоловік дванадцять.

Сьогодні замін повноцінних не було. Якщо хтось буде травмований, то доведеться виходити мені чи лікарю. Фінансування клубу не в моїй компетенції. У березні минулого року я сказав, що якщо так буде продовжуватися, то клубу не буде. Особисто я не можу продати свою квартиру і на ці гроші фінансувати команду. Мотивація у нас одна - вийти і грати", - цитує головного тренера Олега Федорчука сайт уболівальників клубу.

Коментарів з боку керівництва клубу досі не було.

Хачеріді: "Пройшов курс уколів"

Захисник Динамо отримав травму в матчі з Шахтарем.
 відчув біль ще після гри з Шахтарем. Правда, той поєдинок все ж дограв до кінця. Виявилось, що у мене невеликий надрив м'яза в районі паху, який потрібно лікувати. Я роблю різні процедури, пройшов курс уколів. Поки навантаження мені протипоказані, - повідомив Євген Хачеріді в інтерв'юофіційному сайту Динамо.

"Лікарі говорять, що лікування займе чотири-п'ять тижнівДесять днів з них я вже лікуюсяПотім буду набирати форму. Сподіваюся, до кінця місяця повернутися в лад, а може навіть і раніше".

Гармаш :"З суддями вже не розмовляю"

У п'ятницю стало відомо, що виклик до збірної України отримав молодий півзахисник Динамо Денис Гармаш.
- Про те, що Блохін розраховує на мене в найближчих матчах, я дізнався з Інтернету. Звичайно, дуже зрадів. Для будь-якого футболіста грати за національну збірну - велика честь. За віком я ще можу грати за молодіжну команду. Але оскільки мене викликав Блохін, напевно, він хоче, щоб я набрався досвіду в майбутніх двох поєдинках з Болгарією та Естонією.
- Вже почали цікавитися збірними Болгарії та Естонії?
- Поки що ні. У понеділок ми зібралися на базі, напевно, ввечері після тренування на теоретичному занятті тренери будуть розповідати нам про суперників.
- Блохін явно придивляється до вас, як до можливого учаснику Євро-2012.Як будете проводити на нього враження?
- Так само, як і в клубі. Буду робити те, що вмію, тренуватися і грати, як завжди. Нічого надприродного.
- Ще недавно ви вибачалися за свою нестримане поведінку в матчі з Арсеналом, а в Ізраїлі знову отримали картку вже на 3-й хвилині. На матчі збірної будете виходити на поле ще більш заведеним?
- Ні. В Ізраїлі був ігровий епізод - я думав, що встигну до м'яча, а вийшло, що суперник виявився першим. Надалі все буде нормально, буду спокійно виходити на поле. Природно, Юрій Павлович лає за зайву емоційність, але повторюся, в матчі з Маккабі мала місце не емоційність, а просто ігровий епізод. Іноді бувають моменти, коли потрібно піти в жорсткий стик, часом жовті картки неминучі. Так що тут не в емоціях справа. Безумовно, вони присутні, але не в такому обсязі, щоб вважати мене надто недисциплінованим. Ця проблема в минулому. Наприклад, з суддями я вже не говорю. А фоли, можливо, - наслідок неправильно обраної позиції. Буду над цим працювати.